Pottemageregnens Amatørteaterforening

 

Velkommen til Sorring og velkommen til Pottemageregnens Amatørteaterforening!!

Områdets ubestridt bedste tilbud til alle teatertosser – hvis ikke du er det inden du kommer, tosset altså, så kender vi den helt rigtige vaccine – tro os, vi har årelang erfaring i den slags manipulationer.

Vi kan om nødvendigt få det værste frem i de bedste, og det siger ikke så lidt endda!

Har du ikke før hørt om vores lille forening, lad os for nemheds skyld kalde den PAF (det bli’r du sikkert også, når du ser hvad vi kan), så tillad os lige kort at fortælle, hvad vi står for.

Som sagt er vi en forening af glade teatertosser, der er vilde med at lave teater, revy, cabaret og musical. Der er nogle i foreningen der siger, at vi gør det primært for vores egen skyld.

Det er måske ikke helt ved siden af, men hvis ikke man selv har hjertet med, hvordan skulle andre så få noget ud af at se på det vi laver.

Kontakt gerne ét af bestyrelsesmedlemmerne for nærmere information og evt. medlemsskab. Der er altid brug for aktive amatører, ikke kun skuespillere, men også folk som kan sy, sminke, hamre, banke og skrue, lave mad og meget mere..

Eller bliv medlem blot for at støtte det gode frivillige arbejde, som er med til at samle de lokale teatertosser.


 

 

Pottemageregnens Amatørteaterforening 2005 – 2020.

Som bekendt fejrer PAF sit 40-års-jubilæum d. 9. december 2020. I den anledning har vi udarbejdet et jubilæumsskrift, som beskriver de sidste 15 års aktiviteter i PAF. Det supplerer således det jubilæumsskrift, der blev udgivet ved 25-årsjubilæet. Rigtig mange af foreningen medlemmer har ydet bidrag til jubilæumsskriftet. Tak for det!

 

Vi havde planlagt ”et brag” af en reception i Gøgleriet. Men det sætter de nuværende Corona-restriktioner desværre en stopper for. Vi synes alligevel, at dagen bør fejres. Vi vil således stå udenfor Gøgleriet (ved Brugsen)

 

Onsdag d. 9. december kl. 17 – 19.

 

Såvel medlemmer af foreningen som byens borgere i øvrigt er velkomne til at kigge forbi og få et Jubilæumsskrift med hjem.

 

Mvh.

Bestyrelsen.

 


 

Medlemskontingent 2021

Husk at betale dit kontingent for 2021 hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan betale dit kontingent her

 


Nyt medlemssystem i PAF

Vi har indført et nyt medlemssystem i PAF som benytter det samme system som der bruges i STIF (Sorring Toustrup Idræts Forening).

Hvis du har spørgsmål eller problemer med registreringen, er du velkommen til at skrive til pafsorring@gmail.com

Du kan stadig registrere dig for medlemsskab under Kontingent og tilmelding