Pottemageregnens Amatørteaterforening

 

Velkommen til Sorring og velkommen til Pottemageregnens Amatørteaterforening!!

Områdets ubestridt bedste tilbud til alle teatertosser – hvis ikke du er det inden du kommer, tosset altså, så kender vi den helt rigtige vaccine – tro os, vi har årelang erfaring i den slags manipulationer.

Vi kan om nødvendigt få det værste frem i de bedste, og det siger ikke så lidt endda!

Har du ikke før hørt om vores lille forening, lad os for nemheds skyld kalde den PAF (det bli’r du sikkert også, når du ser hvad vi kan), så tillad os lige kort at fortælle, hvad vi står for.

Som sagt er vi en forening af glade teatertosser, der er vilde med at lave teater, revy, cabaret og musical. Der er nogle i foreningen der siger, at vi gør det primært for vores egen skyld.

Det er måske ikke helt ved siden af, men hvis ikke man selv har hjertet med, hvordan skulle andre så få noget ud af at se på det vi laver.

Kontakt gerne ét af bestyrelsesmedlemmerne for nærmere information og evt. medlemsskab. Der er altid brug for aktive amatører, ikke kun skuespillere, men også folk som kan sy, sminke, hamre, banke og skrue, lave mad og meget mere..

Eller bliv medlem blot for at støtte det gode frivillige arbejde, som er med til at samle de lokale teatertosser.

 


 

NYT FRA PAF:

Kom til fælles korsang i Gøgleriet lørdag d. 30/3-22 kl. 14 -17

Egon Kristensen (korleder for Mandskoret) spiller op og leder en kort stemmetræning, hvorefter vi indøver lettere flerstemmige sange. Du behøver ikke have forudsætninger for at kunne synge – blot lysten til at synge i fællesskab med andre.

Pris: Gratis for medlemmer af PAF (du kan evt. tegne medlemskab på dagen) og 25 kr. for ikke-medlemmer.

Kaffe/te er gratis. Øl og vand kan købes.

Hvis der er stemning for det, bestiller vi pizza efter arrangementet og spiser sammen.

Vi glæder til en hyggelig sang-eftermiddag.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Korsang for alle i Gøgleriet30-04-22

 


OBS: SE HER:
Til alle Sorring-borgere.
Som I kan se nedenfor – og som tidligere annonceret afholder Pottemageregnens Teaterforening Generalforsamling på torsdag. Den efterhånden 40-år gamle forening har stolte traditioner med opførelser af teaterstykker, musicals, børneteater, cabaret-forestillinger, revy-forestillinger, mandskor og hyggelige sociale arrangementer. Vi har akut brug for et par nye medlemmer i Bestyrelsen. Så uanset om du er medlem eller ej, er du velkommen på torsdag og se om det kunne være noget for dig at være med – enten som menigt medlem eller bestyrelsesmedlem. Alle – uanset baggrund, alder mv. – er velkomne; så vi kan holde fortsat liv i vores gode forening.
Mvh.
PAF-Bestyrelsen.

 


 

 


 

Kontingent 2021.

Som bekendt har Teaterforeningen ligget noget stille i disse Corona-tider.

Desværre måtte vi udsætte efterårets forestilling: Svend, Knud og Valdemar i Toustrup Forsamlingshus i november. Mandskoret har også ligget stille i længere tid.

Vi har også måttet udskyde vores Generalforsamling, som nævnt ovenfor..

Der er dog fortsat en del faste udgifter i foreningen; bl.a. leje af Gøgleriet. Vi vil derfor sætte stor pris på kontingentindbetaling for 2021. Det kan ske her:

https://sorring.dk/paf/kontingent-og-tilmelding/

 

Hvis man ønsker at betale pr. mobile-pay kan det ske på 95529.

Husk at angive navn.

Voksne kr. 200,-

Børn kr. 120,-

 


 

 

Pottemageregnens Amatørteaterforening 2005 – 2020.

Som bekendt fejrer PAF sit 40-års-jubilæum d. 9. december 2020. I den anledning har vi udarbejdet et jubilæumsskrift, som beskriver de sidste 15 års aktiviteter i PAF. Det supplerer således det jubilæumsskrift, der blev udgivet ved 25-årsjubilæet. Rigtig mange af foreningen medlemmer har ydet bidrag til jubilæumsskriftet. Tak for det!

 

Vi havde planlagt ”et brag” af en reception i Gøgleriet. Men det sætter de nuværende Corona-restriktioner desværre en stopper for. Vi satser på at fejre det ved senere lejlighed.

 


 

Nyt medlemssystem i PAF

Vi har indført et nyt medlemssystem i PAF som benytter det samme system som der bruges i STIF (Sorring Toustrup Idræts Forening).

Hvis du har spørgsmål eller problemer med registreringen, er du velkommen til at skrive til pafsorring@gmail.com

Du kan stadig registrere dig for medlemsskab under Kontingent og tilmelding