Pottemageregnens Amatørteaterforening

 

Velkommen til Sorring og velkommen til Pottemageregnens Amatørteaterforening!!

Områdets ubestridt bedste tilbud til alle teatertosser – hvis ikke du er det inden du kommer, tosset altså, så kender vi den helt rigtige vaccine – tro os, vi har årelang erfaring i den slags manipulationer.

Vi kan om nødvendigt få det værste frem i de bedste, og det siger ikke så lidt endda!

Har du ikke før hørt om vores lille forening, lad os for nemheds skyld kalde den PAF (det bli’r du sikkert også, når du ser hvad vi kan), så tillad os lige kort at fortælle, hvad vi står for.

Som sagt er vi en forening af glade teatertosser, der er vilde med at lave teater, revy, cabaret og musical. Der er nogle i foreningen der siger, at vi gør det primært for vores egen skyld.

Det er måske ikke helt ved siden af, men hvis ikke man selv har hjertet med, hvordan skulle andre så få noget ud af at se på det vi laver.

Kontakt gerne ét af bestyrelsesmedlemmerne for nærmere information og evt. medlemsskab. Der er altid brug for aktive amatører, ikke kun skuespillere, men også folk som kan sy, sminke, hamre, banke og skrue, lave mad og meget mere..

Eller bliv medlem blot for at støtte det gode frivillige arbejde, som er med til at samle de lokale teatertosser.

 


GENERALFORSAMLING

Vi afholdte torsdag d. 27. feb. generalforsamling i Gøgleriet.

Vi startede med en bid pizza og efterfølgende gik vi i gang med mødet.
Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vi fik drøftet mange gode emner med de fremmødte medlemmer.

Vi afholder første bestyrelses møde d. 9. april, hvor bestyrelsen vil konstituere sig.


Kontingent 2024

Vi har igen i 2023 haft en fin medlemsopbakning fra voksne og børn/unge. Ikke alene kontingentindbetalingen bidrager til foreningens økonomi; men medlems/ – og lokaletilskud fra Silkeborg Kommune er også afhængig af antal medlemmer. Så vi vil gerne opfordre alle til at indbetale kontingent for 2024. Det uanset om man er aktiv eller blot ønsker at bakke op om vores forening. Kr 200,- for voksne og kr. 120 for børn/unge kan indbetales her

https://sorring.dk/paf/kontingent-og-tilmelding/

Hvis man ønsker at betale pr. mobile-pay kan det ske på 95529.

Husk at angive navn ved din overførsel

Voksne kr. 200,-

Børn kr. 120,-

 


 

 

Pottemageregnens Amatørteaterforening 2005 – 2020.

Som bekendt fejrer PAF sit 40-års-jubilæum d. 9. december 2020. I den anledning har vi udarbejdet et jubilæumsskrift, som beskriver de sidste 15 års aktiviteter i PAF. Det supplerer således det jubilæumsskrift, der blev udgivet ved 25-årsjubilæet. Rigtig mange af foreningen medlemmer har ydet bidrag til jubilæumsskriftet. Tak for det!

 


 

Nyt medlemssystem i PAF

Vi har indført et nyt medlemssystem i PAF som benytter det samme system som der bruges i STIF (Sorring Toustrup Idræts Forening).

Hvis du har spørgsmål eller problemer med registreringen, er du velkommen til at skrive til pafsorring@gmail.com

Du kan stadig registrere dig for medlemsskab under Kontingent og tilmelding