Hjælp Kontakt Log ind Webmail

Pottemageregnens Amatørteaterforening

Velkommen til Sorring og velkommen til Pottemageregnens Amatørteaterforening!!

Områdets ubestridt bedste tilbud til alle teatertosser - hvis ikke du er det inden du kommer, tosset altså, så kender vi den helt rigtige vaccine - tro os, vi har årelang erfaring i den slags manipulationer. Vi kan om nødvendigt få det værste frem i de bedste, og det siger ikke så lidt endda!

 

Har du ikke før hørt om vores lille forening, lad os for nemheds skyld kalde den PAF (det bli'r du sikkert også, når du ser hvad vi kan), så tillad os lige kort at fortælle, hvad vi står for. Som sagt er vi en forening af glade teatertosser, der er vilde med at lave teater, revy, cabaret og musical. Der er nogle i foreningen der siger, at vi gør det primært for vores egen skyld. Det er måske ikke helt ved siden af, men hvis ikke man selv har hjertet med, hvordan skulle andre så få noget ud af at se på det vi laver.

Kontakt gerne ét af bestyrelsesmedlemmerne for nærmere information og evt. medlemsskab. Der er altid brug for aktive amatører, ikke kun skuespillere, men også folk som kan sy, sminke, hamre, banke og skrue, lave mad og meget mere..

Eller bliv medlem blot for at støtte det gode frivillige arbejde, som er med til at samle de lokale teatertosser.

 


Igangværende og kommende tiltag i teaterforeningen

Vi har endnu en arbejdsdag i kalenderen:

Søndag 29. oktober kl. 10-17: Oprydning af Hald’s lade for gamle rekvisitter, som skal køres på lossepladsen. Vi mødes i Gøgleriet kl. 10 og kører kl. 10.15, da der er nogle som ikke ved, hvor det er.

 

Indenfor Murene

Efterårsstykket ”Indenfor Murene” er godt i gang med Anette Dippel ved roret som instruktør med 12 glade teatertosser.

Forestillingerne er den 10., 11. og 12. november.

 

 

Undersider

 
© 2011-2017 Landsbyen Sorring || Design: Kreativweb.dk