Medlemslogin – Status, ret profil, opsigelse og kortændring

Med dit medlemslogin har du flere mulighed for at ændre oplysninger vedr. dit medlemskab i Sorring Toustrup Idrætsforening fx.dine personlige oplysninger, kortoplysninger, opsige og genaktivere et medlemskab.

Skift kortoplysninger

Når dit betalingskort udløber skal du selv ændre dine kortoplysninger til dit nye kort. 

Det gøres under Økonomi. I menuen står der Betalingskort, herunder Kortoplysninger. Du trykker på Kortoplysninger. Nu er du inde i et skærmbillede, hvor du har mulighed for at skifte kort eller Afmelde dit kort.

Opsigelse

I Sorring Fitness har vi ingen bindingsperiode på vores medlemskaber, det vil sige at du indtil 5 dage før næste opkrævning vil blive foretaget, kan opsige dit medlemskab. Hvilket du gør ved at logge ind via nedenstående. 

Når du har logget ind, går du ind under økonomi. Nederst i rækken i venstre side står der Abonnement, herunder Oversigt. Du trykker på oversigt. Nu er du inde i et skærmbillede, hvor du længst til højre kan sætte et flueben i rubrikken opsagt. Når dette er gjort, er dit medlemskab opsagt. Du vil kunne blive ved med at træne perioden ud. Hvornår denne periode udløber kan du se i samme skærmbillede.

Genaktivering

Har du opsagt dit medlemskab på denne måde, og du ønsker at aktivere det igen, går du ind på samme vis som ved opsigelse, og fjerner fluebenet i rubrikken opsagt. Inden for det næste døgn vil din adgang til fitnesslokalet bliver genåbnet.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til sorringfitness@gmail.com