Forside

– også kaldet LandsbyBær – kan tilbyde selvpluk af flere forskellige bær på selvplukmarken ved Dybdalen syd for Sorring by.

Der er adgang til selvplukmarken med LandsbyBær fra Dybdalsvej. I sæsonen kan du se ”selvplukbanneret” ved vejen, hvor du kan køre ind til området og parkere.
Selvplukmarken er indhegnet.
Du plukker og afregner pr. bakke – lille eller stor – og betaler efter anvisning på ophænget i plukkeboden – kontant eller med mobiltlf.. Bakkerne kan du finde i plukkeboden i den grå boks.
Tag bare kaffe- eller frokostkurven med. Der er bord-/bænkesæt til fri afbenyttelse – måske du vil nippe dine bær med det samme?

Vi plantede i 2013 flere typer bærbuske på det nye areal for at satse på et større udvalg af bær til selvpluk. Der er plantet 2 slags stikkelsbær – grønne og røde, røde og hvide ribs, 2 slags efterårs-hindbær – gule og røde, og Jostabær.  Desuden står der 550 stk. solbærbuske.

Hvis du er interesseret i at få besked fra os om selvpluktidspunkter, kan du sende os en mail på aps@landsbyensorring.dk og oplyse dit navn og telefonnr., så får du en mail fra os, når sæsonen starter op – midt på sommeren.

NB også hvis du tidligere har givet os besked, skal vi bede dig genfremsende en mail til os – af hensyn til den nye EU dataforordningslov – hvor du bekræfter, at du stadig ønsker, at vi sender nyhedsmails til dig. Du kan når som helst afmelde nyhedsmailen og dine oplysninger slettes. Dine oplysninger anvendes kun til fremsendelse af nyhedsmails fra os.

Se mere på www.landsbyensorring.dk om bl.a. historien bag.

Landsbyen Sorring ApS/LandsbyBær
8641 Sorring
v/formand Bjarne Schmidt
Tlf. 2197 7298
aps@landsbyensorring.dk
www.landsbyensorring.dk