Aktiviteter på Sorringhus

Aktiviteter på Sorringhus:

Åbningstid:  700 – 2000 på hverdage, huset er lukket lørdag og søndag.

Biblioteket på Sorringhus kan stadig benyttes, dog er PC ikke i drift så du skal bestille hjemme ved din egen PC. Gælder for alle borgere i Sorring.

Mandag Kl. 1000              Sommeraktivitet stavgang fortsætter så længe vejret tillader.

Kl. 1300                                                              Akrylmaling foregår i værkstedet. Medbring egne materialer.

Hver anden mandag:    Nørklerne mødes i ”hyggestuen” se månedssedlen som ligger                                     på Sorringhus

Onsdag kl. 1000:              Sommeraktivitet. ”De grå cykler”, der cykles en tur i området efter                                      evner og lyst.

Kl. 1000                              Sommeraktivitet. Der spilles Petanque på den nyrenoverede                                                                   bane.

Kl. 1000                              Hæklekursus er nyt i år så kom og vær med i denne aktivitet.                                             Medbring egne materialer. Opstart 5. september.

Kl. 1300                              Fælles hygge, kortspil, brætspil, kaffe og fællessang. Her er der                                        plads til mange flere, specielt mangler der mænd til kortspil.

Vi har et billardbord som ikke har været benyttet i flere år, er der                                       virkelig ikke nogen der har lyst til dette? Hvis der ikke kommer                                      gang i billardbordet i år overvejer vi at sælge dette.

Torsdag kl. 900:               Fælles hygge og morgenkaffe, her betales kun 12 kr. for en                                               morgenkomplet.

Kl. 1000:                             Sommeraktivitet. Der spilles Krolf på plænen over for Sorringhus.

Kl. 1015:                             Gymnastik i store sal. Kom og få rørt muskler og sener,                                                       lattermuskler og sangmuskler.

Kl. 1400:                             Banko og lotterispil med kaffe i pausen.

Ikke fastlagt dag:           Læseklub foregår i ”hyggestuen” tidspunkt er forskellig, så se                                           månedssedlen som ligger på Sorringhus.

Alle dage:                         Nyindrettet motionsrum. Har du problem med bevægeapparatet                                        er det en god mulighed for genoptræning. Træningen foregår som                                   selvtræning.

Posted in: Ikke-kategoriseret

Written by Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*