Hold beskrivelser

Holdbeskrivelser 2020

Rally & Lydighed

Holdet er for dem der har trænet den grundlæggende lydighed som gå i line, sit og dæk og gerne vil bygge videre på samarbejdet og færdighederne med sin hund.

Det er holdet hvor vi nørder i dybden med lydigheden og leger med hundens evner til at deltage aktivitet og indlærer øvelser på eget initiativ.

Øvelserne som vi træner frem imod at kunne udfører, er dem der udføres i Rally-lydighed og timerne vil derfor blive krydret med elementer fra sporten.
Det forventes at man som fører kan arbejde selvstændigt med sin hund på banen og tager initiativ til egen træning.

Grundet den store tilslutning til Rally-lydighed er holdet delt i to:
Hold 1) Begynder: For dem der hvor rally og øvelserne er helt nyt og det hele skal læres fra bunden.
Hold 2) Fortsætter: For dem der har trænet rally før og er i begynder, øvet, ekspert eller champion klassen og skal træne videre på deres øvelser og koncentration.

7 pladser på hvert hold
18 træningsgange a 1 time.

 


 

Familiehund eller Lømmelhund

Der kan være mange årsager til at hunden ikke har deltaget i træning før, men det er aldrig for sent at komme til hundetræning.

Hormonerne bobler i jeres hund og er måske ved at overtage hele familien, og i kan mærke at jeres hund er blevet teenager.
Hunden hører ikke efter og konta kten er svær.

På vores lømmelhold (unghundehold) lærer vi hvorfor træning og samvær er utrolig vigtig. Forstå og tænk som hunden gør – så trænes der med succes.

Vi vil til unghundetræning træne forskellige samarbejdsøvelser, så træning bliver sjov og rar.
Kontakt mellem hund og ejer, gå pænt i snor, ikke trække, indkald, sit – dæk – bliv, hilse på andre hunde, selvkontrol, aktiveringsbehov som passer til jeres hund, balanceøvelser og meget mere.

Familiehundetræning fokuserer på hvordan man kan give familiehunden og dens ejer grundlag for et godt og givende liv sammen.
Træningen er for de hundeejere, der ønsker at styrke hverdagslydigheden med deres hund. Jeres udfordringer vil altid indgå i vores træning.
10 træningsgang a 1 time.