Esport

At gå til eSport i Sorring

I Sorring er det STIF som tilbyder eSport, og sæsonen løber i to etaper fra september til december og januar til april.

Går man til eSport i STIF kan det foregå på tre former, som primært defineres af de computerspil, der spilles:

 1. League of Legends (LOL)
 2. World of Tanks(WoT)
 3. Fortnite
 4. Gamer ung – frit spilvalg
 5. Gamer voksen – frit spilvalg

Konceptet arbejder vi stadig med, men i styregruppen har der været bred enighed om at maskiner og lokale skulle være noget man synes var fedt at komme ind til.

Derfor har vi ikke tænkt os at gå på kompromis med maskinkrafterne, og spillerne kan se frem til at sætte sig til rette i rigtige gamer-stole.

Instruktørerne vil modtage oplæring af professionelle og afhængig af instruktører, udeplan og tilslutning påtænker vi at eSport skal inkludere fysisk træning i en eller anden form.

Nyheder

  Så er der opstart af eSport igen

  Fortæl din nabo om STIF eSport 😉 Tilmelding: https://sorring.dk/stif/esport/181-2/ League of Legends Vi arbejder med samarbejde og spiller en masse sammen. Vi får de gode spilvaner ind, og gennemgår/arbejder på hvordan man generelt bliver en god gamer. Så om du er ny eller gammel inden for League of Legends, så tilmeld dig til STIF´s League of Legends. Unge og gamle over 10 år kan deltage. Vi træner Torsdage17-18.30 på skolebakken (esports lokalerne i "den gamle børnehave" / under klubben).   NYT HOLD - VALORANT Der er kommet et nyt spil, kaldet ValorAnt. Det er udgivet af riot, der har lavet "League of Legends". Det minder en del om counter strike, men er alligevel anderledes. Vi kommer især til at arbejde med samarbejde/holdånd samt at få de gode spilvaner. Vi får de gode spilvaner ind, og gennemgår/arbejder på hvordan man generelt bliver en god gamer. Så om du er ny eller gammel inden for eSport, så tilmeld dig til STIF´s Valorant. Unge og gamle over 10 år kan deltage. Vi træner Torsdage 17-18.30 på skolebakken (esports lokalerne i "den gamle børnehave" / under klubben).


  Nye eSports trænere i Sorring esport

  Synes du LOL, CS:GO og Fortnite er fedt? Du er ikke alene. Vær med hos os, og få en god oplevelse bag skærmen. Her får du mulighed for, at udvikle dig som træner og person. Vi mangler personer, der gerne vil glæde andre med at bliver bedre til esport. Mød op til en snak med os og hør ad om det er noget for dig. Onsdag d. 10/ 6 kl. 19.30 i klubben på skolebakken 4. Onsdag d. 17/ 6 kl. 19.30 i klubben på skolebakken 4. Vi fylder på, med uddannelse og kursus, så du er rustet til at tage mod de nye udøver.   Følge med på vores facebook side.: Facebook


  DGI Esport Sommercamp (uge 27)

  For alle medlemmer af Sorring esport, tilbyder DGI Esport Sommercamp i uge 27. Du kan læse mere her, og tage kontakt til SeS Træner team, for tilmelding, via mail på esport@sorring.dk. https://www.dgi.dk/esport/arrangementer/201901336001  Ingen Events