Esport

At gå til eSport i Sorring

I Sorring er det STIF som tilbyder eSport, og sæsonen løber i to etaper fra september til december og januar til april.

Går man til eSport i STIF kan det foregå på tre former, som primært defineres af de computerspil, der spilles:

  1. League of Legends (LOL)
  2. World of Tanks(WoT)
  3. Fortnite
  4. Gamer ung – frit spilvalg
  5. Gamer voksen – frit spilvalg

Konceptet arbejder vi stadig med, men i styregruppen har der været bred enighed om at maskiner og lokale skulle være noget man synes var fedt at komme ind til.

Derfor har vi ikke tænkt os at gå på kompromis med maskinkrafterne, og spillerne kan se frem til at sætte sig til rette i rigtige gamer-stole.

Instruktørerne vil modtage oplæring af professionelle og afhængig af instruktører, udeplan og tilslutning påtænker vi at eSport skal inkludere fysisk træning i en eller anden form.

Nyheder

    CS:GO hold

    Sidder du også med interessen for CS:GO eller gør dit barn eller en bekendt? STIF starter igen op med Esport her i Sorring efter Corona. Sorring Esport har mål om at starte et CS:GO hold, hvis nok viser interesse, vil det blive niveau opdelt. Vi byder på træningslokale med 10 fulde setups, samt trænere, bootcamps mm. Træning kommer til at vare 2 timer, og vil ligge onsdag mellem 17-19 og/eller 19-21. Ved niveau opdeling, kan der forekomme fx. smokes mm. Der skal trænes hjemme hvis muligt. Udover fokus ingame, vil der ligges fokus på følgende: - Kammeratskab - Motion/den fysiske samt psykiske del i Esport - Sammenhold Til hver træning, vil der befinde sig en voksen ansvarlig, udover dette vil der komme gæstetrænere mm. udefra med speciale i CS:GO Det vil koste 200kr. frem til sommerferien 2022 og herefter 500kr. hver halve år. Er der spørgsmål eller ønsker om andre spil, er du velkommen til at kontakte Morten Skydsgaard for nærmere information. Du kan tilmelde dig her: Tilmeld  Ingen Events