Hjælp Kontakt Log ind Webmail

Arkiv

Den nye landsbyportal www.sorring.dk er gået i luften

Indsendt af Henrik Andersen (henrik) den 11 Sep 2011
Arkiv >> Arkiv

Foreningen Internetgruppen Sorring har fået tilført ny energi ved det nye bestyrelsesmedlem Henrik Andersen, som har arbejdet målrettet på at få etableret en stærk webgruppe, der kan sikre kvalitet og kontinuitet i arbejdet med igen at stille en veldrevet og attraktiv landsbyportal til rådighed.

På præsentationsmødet den 11. august 2011 på Sorring Skole, hvor et fornuftigt udvalg af byens foreninger og institutioner var repræsenteret, var der stor tilfredshed med det nye design og valget af CMS-værktøjet WebsiteBaker, som herefter stilles til rådighed for alle brugere af landsbyportalen. Faktisk var der på mødet bred enighed om, at landsbyportalen allerede nu er så præsentabel, at den kan lanceres som det nye websted, og man gav hinanden håndslag på, at der vil blive arbejdet på at give indholdet et løft - og på også fremover at holde siden opdateret.

Intro-workshops på Sorring Skole

Tirsdag den 23. august og tirsdag den 30. august kl. 19.30-21.00
Alle medlemmer og andre interesserede brugere er velkomne til at møde op, når der afholdes introducerende workshops på de nævnte datoer. Her er der lejlighed til at stille spørgsmål til WebsiteBaker-værktøjet og landsbyportalens opbygning, der måtte være opstået i forbindelse med arbejdet med at lægge indhold ind på hjemmesiden.

Vi håber, den nye landsbyportal vil blive godt modtaget, og glæder os til et godt samarbejde om www.sorring.dk

Med weblig hilsen
Internetgruppen Sorring

Bestyrelse: Jette Hansen (formand), Kirsten Nørby, Hanne S. Andersen, Henrik Andersen
Webgruppe: Henrik Andersen, Alex Holst, Martin Skipper

Sidst ændret: 01 Dec 2014 kl. 01:57

Tilbage

Undersider

 
© 2011-2018 Landsbyen Sorring || Design: Kreativweb.dk