Hjælp Kontakt Log ind Webmail

Arkiv

CABARET 2013 - "Det sker kun én gang!"

Indsendt af Henrik Andersen (henrik) den 27 Feb 2013
Arkiv >> Arkiv

Hvis jorden ikke er gået under og månen stadig kan ses i et hul midt blandt stjernerne på himlen - hvis vi blæser på mikroovn og flåden, og bare danser crazy til musikken, fordi vi vil have glæde og kærlighed her i vores hus – så fyres Cabaret 2013 af søndag den 10. marts kl. 19.30 i Toustrup Forsamlingshus.

Gennem mange år har cabaret-truppen hærget i hele Midtjylland, med en ny cabaret hvert år, og der er stadig bud efter os. Faktisk har vi været nødt til at udvide for at klare den stigende efterspørgsel.

Derfor tæller truppen nu de skjønne quinder Sonja Pedersen, Kirsten Nørby, Bodil Osterland, Anette Dippel og Alice Bjørn. Ved deres sider mander Aage Lundgaard og Ivan Greve sig op flankeret og suffleret af Poul Schaltz. Poul og Alice har stor succes med at dele konferencier- og suffliopgaven mellem sig. Musikken leveres af den uforlignelige duo Per Bjørn og Freddy Niebuhr, som ind imellem forlader deres veltempererede instrumenter og træder lidt op på de skrå brædder. Cabaret’ens lys står Sten Madsen for, og i kontrakten står der vist også noget om ”det løse”.

Alle er velkomne, når vi åbner dørene kl. 19.00 i Toustrup Forsamlingshus. Der kan nydes et mindre traktement til forestillingen. Billetter købes ved indgangen til de kendte priser: kr. 50 for voksne og kr. 25 for børn under 14 år.

Vi glæder os til at se jer!
Pottemageregnens Amatørteaterforening
Cabaret-holdet

Sidst ændret: 01 Dec 2014 kl. 01:47

Tilbage

Undersider

 
© 2011-2018 Landsbyen Sorring || Design: Kreativweb.dk