Oprettelse af nyt indlæg

For at oprette et nyt indlæg, skal du gå til administration af din side, og klikke på indlæg i administrations menu, og herefter klikke på “Tilføj nyt”.

Herefter kommer du til indlægs editoren.

Punkt 1.

Skriv dit indlægs titel her.

Punkt 2.

Bruges når der skal tilføjes et billede til dit indlæg. Klik på knappen og du får en fildialog frem, hvor du kan uploade et nyt billede eller vælge et eksiterenden billdede og indsætte i dit indlæg.

Du har også muglighed for at bruge PDF, Word film osv, i stedet for billeder.

Punkt 3.

Indlægs teksten skrives her, du har mulighed for at bruge væktøjerne i toppen, til at rediger teksten med.

Punkt 4.

Husk at sætte en katagori på dit indlæg.

Det bruges til at sorter alle de forskelige indlæg, til f.eks forskelige visninger.

Punkt 5.

Du har også mulighed for at sætte en “Tags” på dit indlæg. De bruges når man f.eks søger efter noget i på websiden.

Punkt 6.

Udgiv dit indlæg.

Når du er færdigt med at lave dit indlæg, udgiver du dit indlæg via denne knap.

Undervejs kan du klikke på “Gem klade”, så du kan komme tilbage og rediger dit indlæg igen.

Du kan vælge at udgive det med det samme, eller du kan sætte en ny dato for udgivelse.

Klik på rediger,

Sæt den nye dato, og klik på “ok”.

Når du er klar til at udgive, klik på “Udgiv”

Så er dit nye indlæg udgivet og gemt.