Nøgle info om server mm

Generelle mailindstillinger

Indstilling Beskrivelse Eksempel / indstilling
E-mailadresse Den mailadresse, du vil konfigurere. hans@sorring.dk
Den adgangskode, der er knyttet til din mailkonto. ——–
Visningsnavn Det navn, som modtagerne af dine mails skal se. Hans Hansen
Beskrivelse Tilføj en beskrivelse af din mailkonto. Sorring mail

Indstillinger for server til indgående mail

Disse indstillinger bruges til at sende mail til fra mailudbyders mailserver til din mail klient.

Indstilling Beskrivelse Eksempel / indstilling
Host Name Navnet på din server til indgående post. mail.unoeuro.com
Brugernavn Den mailadresse, du vil konfigurere. hans@sorring.dk
Port Det portnummer, som din server til indgående post anvender. Der bruges IMAP 143
Server eller domæne Dette er din mailudbyder. mail.unoeuro.com
SSL? Er din mail krypteret ved hjælp af SSL?(SSL er aktiveret som standard i mobilappen Outlook) SSL-aktiveret

Indstillinger for server til udgående post (SMTP)

Disse indstillinger bruges til at sende mail til din mailudbyders mailserver.

Indstilling Beskrivelse Eksempel / indstilling
SMTP-værtsnavn Navn på server til udgående post. Som oftest smtp.yourprovider.com asmtp.unoeuro.com
SMTP-Port Den Port SMTP server bruger, Du kan bruge port 25, 8080, 2525 og 587 til at sende igennem den – Port 587 virker oftest 587
SMTP-brugernavn Den mailadresse, du vil konfigurere. hans@sorring.dk
SMTP-adgangskode Den adgangskode, der er knyttet til din mailkonto. ——–