Indkaldelse Brugsens generalforsamling

Alle medlemmer inviteres til brugsens generalforsamling onsdag d. 16. juni kl. 19:00 i Sorring Borger- og Kulturhus.

Generalforsamlingen var oprindelig indkaldt til afholdelse i april, men grundet forsamlingsforbuddet er den blevet rykket nogle måneder indtil vi må samles igen. Vi sørger selvfølgelig for at følge gældende regler og stiller stolene op så der er god afstand mellem deltagerne.

Billetter udleveres ved kassen i brugsen mod forevisning af medlems kort. Vi glæder os til at se jer!

Om foreningen
Brugsen Sorring Amba er en forening med over 750 medlemmer fra lokalområdet. Som medlem er du andelshaver og dermed medejer af vores brugs. Du kan få indflydelse på den årlige generalforsamling, hvor årets resultat og planerne for fremtiden diskuteres.
På general forsamlingen er det også muligt at stille op til bestyrelsen, hvis du kunne tænke dig at være aktiv i foreningen. Der er ikke valg til specifikke poster, bestyrelsen konstituerer sig selv og fordeler rollerne efter valget.

Hvis du har et COOP medlemskort, hvor der står “Brugsen Sorring” på, er din husstand medlem af foreningen. Skulle det ikke være til fældet, kan indmeldelse klares i butikken, og overflytning af medlemskab fra en anden brugs kan klares ved henvendelse til COOP.

Kunne du tænke dig at gøre noget for din by?
Så stil op til brugsens bestyrelse!

På dette års generalforsamling skal der vælges 3 bestyrelses medlemmer og en suppleant. Det er derfor et godt tidspunkt at overveje, om du som medlem kunne tænke dig at få mere indflydelse på vores butik, og hvad vi som forening skal gøre for vores lokalområde.

Bestyrelsen holder møde ca. 11 gange årligt, hvor vi bruger et par timer på at gennemgå regnskaber og diskutere muligheder og udfordringer for brugsen sammen med vores dygtige uddeler.
Ud over deltagelse i bestyrelsesmøderne giver vi en hjælpende hånd 2-3 gange om året ved afholdelse af generalforsamling og arrangementer som eksempelvis vinsmagning og torvedag.

Det er vigtigt for os, at brugsen er mere end et sted at handle, og vi opfordrer alle der har lyst til at bidrage til dette, til at melde sig som kandidater: Både folk der brænder for brugsens drift og ildsjæle med idéer til, hvordan vi sammen kan gøre vores lokalområde endnu mere attraktiv at bo i.

Hvis du overvejer at stille op, men gerne vil høre lidt mere om indholdet af arbejdet, er du velkommen til at kontakte formand Johannes Albertsen på tlf. 50 90 06 22.

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 16/06/2021
19:00 - 21:30

Forening Ingen Kategori


Posted in:

Written by Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*