Foredrag med skuespiller Per Pallesen

osse li på en studs

Han er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som ‘osse li’ på en studs’ og ‘what do you have in your tæjsk today’.

Ligeså kendt er han som den ene halvdel af én af de største succes’er i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater.
Navnet er Per Pallesen!

Per Pallesen vil ærligt fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til – også på bekostning af familien. Foredraget er et unikt indblik i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik ind bag det røde scenetæppe

Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – også det fortæller Pallesen ærligt om.

Billetten koster kun 125 kr. i forsalg – 140 kr. ved indgangen.
Købes via vores hjemmeside www.stifhallen.dk eller i
STIF Hallen, onsdag fra 9-12 og 18-22 og torsdag fra 17-21
Der er mulighed for at købe drikkevarer, kaffe og kage.

Arrangør STIF Hallen

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 29/10/2021
19:00 - 21:00

Lokation
STIF Hallen

Forening


Posted in: STIF Hallen

Written by Henrik