Hjælp Kontakt Log ind Webmail

Arkiv

Arkiv >> Forside

Om Sorring

Landsbyen Sorring ligger som den højst beliggende by i danmark, ved siden af den gammel gravhøj Sorring loddenhøj. Loddenhøj ligger 148 meter over havets overflade, og er udsmykket med en flot radio/tv tårn, der skejser flot over området(Du kan læse mere om højen her LINK). Når man for øje på den ved man at der er ikke langt hjem.
Sorring ligger omkring 14 km fra Silkeborg, og ligge godt placert i forhold til job, både i Aarhus, Horsens, Randers, og Viborg.
Sorring har i dag cirka 1100 indbygger og med en forventet vækst. Der ligger et stort og flot rundt nybygget børnehus, der er fydt med moderne bekvemligheder fantaisk muligheder for de små i byen. Sorring har også en skole som går til 6.klasse, der også blevet er modaniceret og renovert, skolen er i øviget den højste beligende skole i danmark.
Sorring har gennem tiden været kendt for sin produktion af lertøj, og i 1870 var der registert 70 lertøjs producenter. Derudover har der været flere vindmøller, der har malet mel og skåret tømmer op. Idag har Sorring flere forskelige industier og værksterder, som du kan finde i menuen.
Sorring har et godt aktiv fritids liv, med et tilbud af mange forskelige artet aktivetert. Du kan se i menuen alle foreninger og følge med hvad de lave.

Læs mere

Undersider

 
© 2011-2018 Landsbyen Sorring || Design: Kreativweb.dk