Hjælp Kontakt Log ind Webmail

Rejser

 

www.oplevfaeroerne.dk
View this email in your browser

TUREN GENTAGES
OPLEV FÆRØERNE 16 - 22 MAJ 2016

Kære Danserforening,

I har tidligere i år modtaget mail fra mig, vedr. en Oplevelses & Kulturrejse til Færøerne, hvor jeg viste mine fødeøer frem på bedste færøske manér. Turen viste sig at være en så stor en succes for deltagerne på turen, der aldersmæssigt var fra 56 - 78 år, at jeg igen arrangerer en tilsvarende tur til Maj 2016. Jeg tillader mig derfor endnu engang at sende en beskrivelse af turen til dig, i håb om at du vil synes godt om min tur.

Ønsker du at videresende denne mail, kan du gøre det nederst på denne mail ved at trykke Forward.

Du kan også fjerne din mail fra min mailliste ved at trykke unsubscribe from this list, nederst på denne mail.

Du er altid velkomme til at kontakte mig for yderligere oplysninger og jeg kommer gerne ud til foreninger og fortæller om Færøerne som rejse destination og om selve turen, hvis i synes det kunne være interessant.

Med håb om at høre fra dig/jer, vil jeg sige mange tak for din tid og ønsker dig en rigtig god dag. 

Med venlig hilsen

Arnhild P. Kier
Færøsk Kultur & Oplevelseskonsulent

Færøerne en ø-gruppe med folkesjæl, kultur og ikke mindst sin storslåede natur

Nu er der igen muligheden for at tage med på en oplevelsestur ud over det sædvanlige. Et møde med Færøerne - naturen, kulturen og historien - arrangeret og guidet af færøske Arnhild P. Kier. Med baggrund i sine færøske rødder, opvækst i den færøske natur og kultur, er rejsen sammensat så du kommer helt tæt på de lokale og oplever Færøerne som de bør opleves på 7 dage - guidet af en rigtig færing!

På denne tur, vil vi igen komme tæt på lokalsamfundet hvor vi både møder Lagtingsmedlemmer, lokale historiefortællere, kunstnere, musikere, fåreavlere og oplever de mest fantastiske naturoplevelser sammen med lokale fjeldvandrere.

Vi besøger steder der nærmest står uberørte med en stilhed der giver en fantastisk oplevelse af ro og tilstedeværelse.

Her er der tid til at stoppe op mærke tid og sted imens du nyder de smukke omgivelser.

Lyder det her interessant, kan man læse hele programmet her

 

Turen byder på fantastiske natur og kulturoplevelser sammen med lokale ildsjæle.

Vi oplever den færøske folkesjæl, tager på byvandring og oplever idylliske landsbyer, hvor vi bliver budt på middag og kaffe hos de lokale og hører spændende beretninger fra loaklområdet.

Vi tager på sejltur ud til Vestmannabjørgini, hvor Færøerne opleves til vands på bedste maner med sit rige fugleliv. Som meroplevelse på denne sejltur, sejler vi også til bygden Saksun, med sin store sandstrand og enestående beliggenhed.

Vi kommer helt tæt på
ø-samfundet på øen Nólsoy, med sin godt 220 indbyggere. Her oplever vi fantastiske vandreture, historiske steder og sagn. Aftenen byder på en kulturel madoplevelse med grillet lam, tilberedt ude i det fri,levende musik og færøsk dans sammen med de lokale.

Er man til wellness, er der mulighed for at nyde den friske aften himmel i øens vildmarks-bad, med udsigt udover Atlanterhavet og med synet af Thorshavn ude i horisonten.

Vi tager på sightseeing ad Oyggjarvegin, den gamle vej til Thorshavn, der blev bygget under den kolde krig. Turen byder på spændende fortællinger fra den kolde krig. En særdeles smuk og historisk tur med en gribende udsigt ud over fjeldtopperne.

Turen byder på smukke oplevelser man sent vil glemme!

Vi oplever Thorshavn, der byder på masser af kreativitet, liv, historie og kultur. Vi vandrer i byens historiske bydel Tinganes, møder lagtingsmedlem i Lagtingshuset, besøger Nordens Hus, oplever spændende arkitektur og kreativitet i byrummet og spadsere i byens smalle gader og stier.

Vi oplever et af verdens ældste beboede tømmerhuse, den over 1000 år gamle Roykstovan, placeret lige ved siden af den historiske Katedral. Familien Patursson, der er 17. generation der bor i huset, byder os indenfor til en uforglemmelig aften i Kirkjubø. En kulturel indsprøjtning udover det sædvanlige med rundvisning, spisning og musikalsk indslag.

Vi møder lokale musikere og nyder smukke færøske toner i kulturelle omgivelser

Vi møder lokale ildsjæle. Her ses billede af kunstneren Frits Johannesen som vi møder på turen. En af Færøernes store ildsjæle indenfor musik, kunst og kultur.

Der er arrangeret spændende kulturelle madoplevelser. Blandt andet besøger vi den historiske restaurant Barbara, der i 2014 blev nomineret blandt Nordens bedste restauranter og er kendt for sine lækre fiskeretter der er baseret på lokal fangst.

Vi tager på vandreture hvor man nærmest bliver omfavnet af stilhed og betagende natur.

Du kan lade tegnebog/VisaDankort blive hjemme
 

Prisen er inklusiv:

Bus Billund Lufthavn - Kastrup Lufthavn

Fly Kastrup Lufthavn - Vágar Lufthavn Færøerne

Fly Vágar Lufthavn - Billund Lufthavn

Færøsk guide på hele turen

Al transport på Færøerne

5 overnatninger på hotel

1 overnatning ude på øen Nólsoy i sommerhus

Fuld pension inkl. en øl/vand til frokost og middag
 
Alle guidede ture og fjeldvandring

Alle entréer og rundvisninger

Alle arrangementer og oplevelser


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pris for turen er 14.500 kroner med fuld pension og al transport og oplevelser betalt*
 
*Fra Billund Lufthavn til vi er tilbage i Billund Lufthavn, er alt betalt for. Der kommer ingen ekstra udgifter i form af entréer, oplevelser, mad eller transport! 

Der er arrangeret bus fra Billund Lufthavn til Kastrup Lufthavn som er inkl. i prisen

Hvis du ønsker at læse mere om turen, kan du se hele programmet her

Udspecificeret pris for turen tryk her

 

Ønske om bestilling af billetter eller yderligere oplysninger vedr. turen, er du/i meget velkommen til at kontakte mig:


 

Arnhild P. Kier
Færøsk Kultur & Oplevelseskonsulent
info@oplevfaeroerne.dk.

www.oplevfaeroerne.dk
Telefon 2166 7792

 
Jeg tilbyder også at komme ud og fortælle om turen til foreninger, virksomheder og private. Kontakt mig for yderligere oplysninger.

Lidt om mig - arrangør og tilrettelægger af turen:

Jeg hedder Arnhild Petry Kier og er født og opvokset på Færøerne. Dem der kender mig, vil nok påstå at jeg er en ÆGTE FÆRING med stort F! En påstand jeg ikke vil benægte.

Jeg har været bosiddende i Danmark i 20 år, men har i alle år haft et ønske om at vise hvilke fantastiske øer vi har liggende midt ude i Atlanterhavet. En sand natur & kulturperle i det danske rige.

Jeg har i flere år haft et stort ønske om at kunne vise folk hvad Færøerne er, denne fantastiske oase der ligger placeret midt ude i Atlanterhavet. I og med at jeg er færing, kender jeg den færøske kultur og har vandret i den færøske natur siden barnsben. Med denne baggrund og mine mange interessante kontakter på Færøerne kan jeg derfor tilbyde oplevelser man normalt ikke vil kunne få som almindelig turist.

Min øvrige tur til Færøerne, var så stor en succes for de deltagende, at jeg endnu engang arrangerer en 7 dags tur til Færøerne, hvor man oplever Færøerne via en færings øjne.

Hvad kan være mere autentisk end det? 


Jeg er uddannet indenfor turisme og har i en del år, med forskellige indgangsvinkler, været beskæftiget med turisme her i Danmark. Hvorfor det ligger meget naturligt for mig at arrangere denne tur.

For at sikre alt det lovgivningsmæssige, har jeg Samson Travel i Frederikshavn, som teknisk arrangør, til at varetage alt det praktiske i form af billetudstedelse, forsikringer og fakturering. På denne vis er alle sikret at alt det juridiske er på sin plads til rejsen.

 

Turen arrangeres i samarbejde med Samson Travel A/S, der fungerer som teknisk arrangør af turen.
 

Billetter kan også bestilles direkte ved Samson Travel A/S der følger deres procedure vedr. bestilling, fakturering og betalingsvilkår.

Samson Travel A/S er medlem af Rejsegarantifonden nr 1999, hvorfor alle indbetalinger er sikret via Rejsegarantifonden.

Samson Travel A/S
Havnepladsen 5A
9900 Frederikshavn
www.samson-travel.dk
Telefon 9842 7800

Share
Tweet

Undersider

 
© 2011-2017 Landsbyen Sorring || Design: Kreativweb.dk